Contact

Adres
Transportweg 23
7007CL Doetinchem

Telefoonnummer
0314 334 451

E-mailadres
info@moovz.nu

Tino vertelt over VANS22

Begin dit jaar is VANS22, hét bedrijfswagenlabel van Harrie Arendsen, toegevoegd aan het assortiment. Maar waar staat het voor, wat heeft het te bieden en wie vormt het gezicht achter dit merk? 

Scroll naar beneden

Wij stellen aan je voor…  

Hi, ik ben Tino. Na ruim tien jaar vestigingsmanager te zijn geweest van Harrie Arendsen in Zevenaar, ben ik mij drie jaar geleden volledig gaan richten op gebruikte Volvo’s. Hierbij speelde de inkoopoptimalisatie en -verbreding een cruciale rol. Gezien onze ambitie om klanten los van personenauto’s en fietsen ook te kunnen faciliteren op het gebied van bedrijfswagens, hebben we besloten om vanaf 2022 een bedrijfswagenlabel aan Harrie Arendsen toe te voegen. VANS22 is een feit! Omdat mijn interesse groter is dan enkel Volvo, is het voor mij een mooie uitdaging om hiervan een succes te maken. Er staat namelijk veel te gebeuren op het gebied van onder andere duurzaamheid, mobiliteit, veranderende wet- en regelgeving en elektrificatie.

Tino vans22 bedrijfswagens

Waar staat VANS22 voor? 

Eigenlijk is die vraag kort en simpel te beantwoorden. We zijn met ons bedrijfswagenlabel gestart in het jaar 2022. De combinatie VANS22 was toen al snel gemaakt! 

Bedrijfswagen kopen vans22

En wat is het aanbod? 

Sinds 2020 zijn we officieel dealer van het Engelse merk LEVC, wat staat voor London Electrical Vehicle Company. Dit Britse merk maakt net als Volvo onderdeel uit van de Geely organisatie en is actief op het gebied van hybride en straks ook elektrische voertuigen. Het staat voor stijl, comfort en vooral duurzaamheid. Op dit moment kent LEVC een tweetal modellen, namelijk de bestelwagen VN5 (bestelwagen) en de TX (taxi). In 2024 wordt dit aanbod uitgebreid met een volledig elektrische variant. Daarnaast zijn we officieel dealer geworden van XBUS en gaan we de merken Ford en Iveco voeren. Maar wanneer een klant een specifieke wens heeft voor een compleet ander merk, kijken we graag samen naar de mogelijkheden! 

XBUS, kun je daar wat meer over vertellen? 

Jazeker. Dit Duitse merk is voor 98% recyclebaar en telt een negental uitvoeringen. Met meer dan 10 modulaire en verwisselbare opbouwen kan het omgebouwd worden tot bijvoorbeeld een bakwagen, pick-up, bestelwagen, kampeerbus of cabriolet. Het is de meest innovatieve en modulaire lichte voertuig ter wereld en genereert – dankzij zijn geïntegreerde zonnepanelen en recuperatie-aandrijvingen – een actieradius van minimaal 200 km. De maximale actieradius zonder opladen, met een volle accu en zonnepanelen, bedraagt zelfs meer dan 600 km. En het mooie van dit merk is dat ze inzetten op laadwisselstations. Hierbij rij je naar een hub om van accu te wisselen, in plaats van jouw bus op te laden. Sneller én gemakkelijker! 

xbus bij vans22

En tot slot: wat is de ambitie met VANS22 voor dit jaar? 

De komende tijd gaan we ons voornamelijk richten op het laden van het merk en het benaderen van bestaande en nieuwe zakelijke relaties. Als het gaat om LEVC en XBUS focussen we ons hoofdzakelijk op nieuwe bedrijfswagens. Voor Ford en Iveco richten we ons naast nieuw, zeker ook op de verkoop van (jong) gebruikte bedrijfswagens.   

Daarnaast zoeken we de kruisbestuiving op tussen de verschillende business units om onze klanten op een brede manier van mobiliteitsadvies te voorzien. Dat kan gaan over de aanschaf van een auto, bedrijfswagen of een fiets, maar ook over een slimme combinatie van mobiliteit. Alles met als doel om de onafhankelijkheid te vergroten. 

Dus ben je benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben, wil je graag een proefrit maken of kunnen we jou vrijblijvend van mobiliteitsadvies voorzien? Ik kom graag met je in contact en ben te bereiken op 06 – 53 70 60 89 of via t.theunisse@moovz.nu