Zaterdag 24 juni was het dan zover: de opening van de moes- en pluktuin
van RijnWaal Zorggroep, locatie Sancta Maria in Huissen.

Waar twee jaar geleden een groep vrijwilligers begon met opruimen van een verwilderd deel van de tuin, werd dit project vervolgens flink vertraagd vanwege Corona. Gelukkig is er dit voorjaar alsnog veel werk verzet en werd afgelopen zaterdag dan eindelijk een symbolisch lintje doorgeknipt om een prachtig eindresultaat te openen. Een tuin waar bewoners met volle teugen kunnen genieten van flora en fauna (in wording). Van de smaak van puur. Waar activiteiten plaats kunnen vinden en ze met elkaar een heerlijk kopje koffie kunnen drinken. Want mens en milieu hebben elkaar nodig! Los van vrijwilligers en donateurs, zag ook onze Foundation het nut om bij te dragen aan dit mooie initiatief. En dus doneerden wij het benodigde tuingereedschap en een schapenhek als omheining. Wij wensen iedereen ontzettend veel buitenplezier op dit mooie plekje!