Een tweede leven!

Aan het begin van 2022 heeft Harrie Arendsen haar servicebussen vervangen. En ondanks dat het merendeel van dit oude wagenpark ruim voldoende kilometers had gereden, was het geen reden om alles richting het handelskanaal of schroothoop te bewegen. Integendeel! Duurzaamheid staat niet voor niets hoog op onze agenda. Marieke Plantinga meldde zich precies op het juiste moment. Haar auto had het begeven en ze was dringend op zoek naar mobiliteit. Bij voorkeur een bus die kon worden omgebouwd voor haar muzikale activiteiten. En zo ontstond haar troubadour mobiel. Een bus waarmee deze spontane vrouw, beter bekend als Music Maatje, haar optredens op locatie verzorgt. Muziek speelt een enorm belangrijke rol in onze dagelijkse communicatie, emotie en beweging. Z├ęker voor mensen met een beperking, een doelgroep waar Marieke zich ook op focust. Vanuit onze Foundation hebben wij Marieke deze bus geschonken, waarna zij met medewerking van andere donateurs de ombouw heeft gerealiseerd. Een prachtig voorbeeld van een tweede leven. Dus, heb je een evenement en zoek je muzikale ondersteuning? Check musicmaatje.nl en neem contact op met Marieke!