EEN MIDDAG VAN GOUD!

Neem een eigen Foundation, voeg daar een samenwerking met stichting #vangjedroom aan toe en mix dit met een oprecht en betrokken muzikaal duo. Top af met drie kids die dit ontzettend verdienen en je hebt een onvergetelijke middag. Gisteren lag die eer bij onze bestuursleden Peronne en Pim.

Drie kinderen, één gezamenlijke droom: Suzan & Freek ontmoeten. Dat hebben ze geweten. Het muzikale duo trouwens ook… 😄 Een middag vol vragen stellen, foto’s maken, liedjes zingen en donuts eten. Met een gesigneerd album én tickets voor de aanstaande (uitverkochte) Clubttour ‘Dromen in Kleur’ als toetje! Wat een feest. Ongekende sprankelende oogjes, een glimlach voor oor tot oor en een herinnering voor eeuwig. Heerlijk om deze kids zó blij te maken!

Dromen in kleur! Iets wat deze kids hopelijk nog heel lang doen….