DERDE EDITIE SOCIAAL GROEN

Binnen onze organisatie staat niet alleen maatschappelijk ondernemen, maar ook duurzaam ondernemen hoog op de agenda. Hoe mooi is het wanneer beide thema’s gecombineerd worden in één project: ‘Sociaal Groen’ en we hier ook nog eens ons steentje aan mogen bijdragen! Zo bekostigde wij de planten en bedankjes waarmee ze afgelopen zaterdag aan het werk zijn gegaan om de geveltuinen, bloembakken en boomcirkels te voorzien van biodivers groen!.

Na de gezamenlijke aftrap vanochtend om 9.30 uur zijn we samen in de Weustenstraat aan de slag gegaan. Er zijn 5 voortuintjes biodivers en duurzaam aangeplant en op diverse plekken in het openbaar groen aangebracht.

Nu kunnen de bewoners genieten van een groene en biodiverse omgeving, waar het fijn vertoeven is. En de vrijwilligers? Die kregen een leuke attentie voor alle hulp. Dik verdiend!

Harrie arendsen foundation sociaal groen