NA REGEN KOMT ZONNESCHIJN!

Letterlijk én figuurlijk. Want naast dat we super blij zijn dat we die regenachtige dagen achter ons hebben gelaten, komt stapje voor stapje ook het normale leven weer op gang. Zo ook bij Elver. Na een periode zonder leuke activiteiten, was het dit weekend eindelijk weer zover!

Ingrid en Hans – twee cliënten van Elver – hebben nog maar een aantal keer de zee gezien. En dat terwijl ze het zó leuk vinden! Reden genoeg om de spullen te pakken en lekker een nachtje naar het strand in Noordwijk te gaan. Zo gezegd, zo gedaan! De enige uitdaging die ze nog hadden? Het vervoer. Voor Elver een grote uitdaging, voor ons een kleine moeite. Met een rolstoel in de kofferbak én een rolstoel op de fietsendrager gingen Ingrid en Hans – samen met de begeleiders – richting het strand in onze Volvo.

“Wat een super mooie ervaring was dit. We willen jullie erg bedanken voor het uitlenen van de Harrie Arendsen Foundation Volvo!”