HET VERHAAL VAN AMANDA

Vanuit onze Foundation dragen we graag lokaal én maatschappelijk ons steentje bij. En soms krijg je een verzoek die een ieder van ons intens raakt. Om die reden hebben we besloten om een uitzondering te maken en het verhaal van Amanda te delen. In de hoop dat het, los van onze support, wellicht nog wat extra donaties oplevert…

Van de vele ziekenhuisbezoeken, het doen van boodschappen tot aan een dagje weg met het gehele gezin, de familie Van Malsen is afhankelijk van een aangepaste rolstoelbus.  De bus die ze nu hebben is zo’n 20 jaar oud en hoognodig aan vervanging toe. Maar een aangepaste rolstoelbus kost geld. Veel geld. Daarom besloot Amanda een doneeractie op zetten. Op eigen initiatief en speciaal voor haar familie. Hoe mooi is dat?!

Toen we bij de Foundation dit verzoek binnenkregen en haar verhaal te horen kregen, hebben we geen moment getwijfeld: wij gaan Amanda helpen. We gaan de familie van Malsen helpen! Enerzijds met het doen van een donatie, anderzijds door een uitzondering te maken. Want één ding is voor Amanda zeker: die nieuwe(re) rolstoelbus, die moet er komen! En dus brengen wij haar verhaal met liefde en uit respect via de Foundation wat extra onder de aandacht.

Helpen jullie Amanda mee haar doel te bereiken? Voel je vrij, iedere euro is er tenslotte één en vormt een waardevolle bijdrage. Doneren kan via deze link.