MUZIKALE DUO SUZAN & FREEK VERRASSEN BASISSCHOLEN MET EEN ONLINE MUZIEKLES

Verre van stil, maar wél een middagje aan de Overkant. Ze komen hier vandaan en willen nergens liever zijn! Klinkt bekend? Precies, dé dit van Suzan & Freek. Samen met Snelle brachten ze dit liedje uit over het mooie Achterhoek. Als ambassadeurs van Harrie Arendsen (Foundation) heeft dit muzikale duo twee basisschoolklassen in Neede verrast en de middag van hun leven bezorgd met een online muziekles. Een les vol met liedjes, tips én vragen aan het muzikale duo. Kortom: Een middag om nooit meer te vergeten!

Dr. Ariëns Daltonschool: ‘’Wat voelden de kinderen van groep 7-8 zich speciaal vandaag. Een unieke belevenis! Dank je wel.’’

Alfrinkschool Neede: “Na een week vol spanning was het 15 april eindelijk zover.. Groep 5-7 had een online muziekles van Suzan & Freek! Wat was het gaaf! Bedankt!”

Suzan: “Vanmiddag met Freek online muziekles gegeven aan een basisschool en vooral de vragenronde (waarin ze alles mogen vragen) is altijd tóp: hoeveel verdienen jullie? Wat is Freek’s username op de playstation? En wie van jullie is het meest irritant? Ik zie mezelf ook nog zo zitten op school als 10-jarig meisje, onzeker over een heleboel maar tóen al wetende wat ik later heel graag wilde worden: Paashaas! Dat liep uiteindelijk allemaal iets anders, maar dit werk is ook wel leuk!