HONDENSTRETCHERS EN KATTENBAKKEN VOOR DIERENCENTRUM ACHTERHOEK

Dat wij ons inzetten voor mensen die extra zorg of aandacht nodig hebben, is jou waarschijnlijk bekend. Maar wist jij dat we ook dier en natuur een warm hart toedragen? Onlangs diende Dierencentrum Achterhoek – het dierenasiel in Doetinchem – een aanvraag bij ons in voor zowel de honden als de katten die bij hen verblijven. Wij konden natuurlijk niet anders dan deze lieve viervoeters helpen!

Enerzijds was de wens om hondenstretchers aan te schaffen zodat de honden in de speelweides een comfortabel plekje hebben om te schuilen of om lekker bij te komen van hun energieke uitspattingen. Daarnaast wilden ze voor de katten een veertigtal kattenbakken van een specifieke afmeting ontvangen. Met deze kattenbakken kan het asiel de ruimte op een efficiënte manier inrichten waardoor de katten optimaal gebruik kunnen maken van de ruimte!

Meer weten over Dierencentrum Achterhoek? Bezoek de website.