DAAR WORDT AAN DE DEUR GEKLOPT, WIE ZOU HET ZIJN?

Dat waren de roetveeg pieten die afgelopen weekend 33 kinderen hebben verrast met fantastische cadeaus! Cadeaus die vanuit verschillende hoeken zijn gesponsord om de gezinnen – die aangedragen zijn door diverse hulporganisaties – te helpen. Het doel? De gezinnen een onvergetelijk en vooral gezellig sinterklaasfeest bezorgen!

Een geweldig initiatief van Present Doetinchem, een stichting die een brug slaat tussen mensen die willen geven en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Vanuit Harrie Arendsen Foundation hebben wij de zak van sinterklaas gevuld met bioscoopkaartjes voor de kinderen én een ouder!

Moeder schrijft met tranen in haar ogen hoe dankbaar ze is en hoe blij haar dochters waren. ‘’𝘕𝘶 𝘪𝘬 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘤𝘢𝘥𝘦𝘢𝘶𝘴 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘻𝘦𝘭𝘧 𝘩𝘰𝘦𝘧 𝘵𝘦 𝘬𝘰𝘱𝘦𝘯, 𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘥𝘦 𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘸𝘦𝘬𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘭𝘥𝘰𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘨𝘦𝘭𝘥 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘰𝘮 𝘥𝘦 𝘣𝘰𝘰𝘥𝘴𝘤𝘩𝘢𝘱𝘱𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘥𝘰𝘦𝘯.’’