EEN GLOEDNIEUWE E-BIKE VOOR FRED

DE GROTE VERASSING

Kennen jullie Fred Hunting nog? In mei dit jaar toverde wij, Elver en de Harrie Arendsen Foundation, van oor tot oor een lach op zijn gezicht door de Sparta e-bike die hij tijdelijk mocht gaan gebruiken voor zijn ritjes naar de dagbesteding. Vandaag, een half jaar later, hebben wij opnieuw een grote verrassing voor hem!

Maar wat was ook alweer het verhaal hierachter? In het kort: Fred gaat graag naar de dagbesteding van Elver waar hij zichzelf kan ontwikkelen, hem structuur geboden wordt en waar het bovenal gezellig is. Normaliter reist hij met het openbaar vervoer van ’s-Heerenberg naar Doetinchem, maar vanwege Corona was dat niet meer mogelijk. Een domper, maar Fred dacht in oplossingen! Hij pakte de fiets om vervolgens na een uur in Doetinchem aan te komen. Hoewel dit misschien klinkt als een prima alternatief, is de afstand behoorlijk én was zijn fiets aan vervanging toe. Reden genoeg om Fred te verrassen met een tijdelijk alternatief: een gloednieuwe e-bike!

EEN MOOIE SAMENWERKING MET ELVER

Nadat Fred een aantal maanden gebruik heeft gemaakt van de e-bike en hij eigenlijk niet meer zonder kan én wil, nam Elver opnieuw contact met ons op. Dit keer met de vraag of we er samen voor kunnen zorgen om de fiets aan Fred te schenken. Daar denken wij namens de Foundation natuurlijk graag in mee en dus hebben we de handen ineen geslagen! Vandaag mochten we hem verwelkomen bij Pedaleur Bikes by Harrie Arendsen om hem het goede nieuws te vertellen. Naast de e-bike, krijgt Fred ook twee jaar gratis regulier onderhoud én een opvallend en weerbestendig regenpak van Pedaleur Bikes. Zijn dag kon niet meer stuk!

Fred, wij wensen jou nog vele jaren fietsplezier!