VEEL FIETSPLEZIER NAMENS DE HARRIE ARENDSEN FOUNDATION

Elver is expert in de begeleiding en behandeling van mensen met een zeer ernstig tot zeer licht verstandelijke beperking. De dagbesteding die zij hun cliënten bieden, geeft structuur, leidt tot sociale contacten en zorgt ervoor dat cliënten zichzelf kunnen ontwikkelen.

Dat zij omwille van Corona genoodzaakt waren om hun dagbesteding stop te zetten, is al treurig genoeg. Wanneer er als gevolg daarvan ook nog eens een uitzichtloze situatie ontstaat voor veel van hun cliënten, wil je als Harrie Arendsen Foundation graag een helpende hand bieden. En dat hebben we dan ook met liefde gedaan…

Client Fred Hunting wilde heel graag deelnemen toen hij hoorde dat Elver, binnen de richtlijnen van het RIVM, weer ging starten met kleinschalige dagbesteding. Normaliter reist hij met ‘de buurtbus’ van ’s-Heerenberg naar Doetinchem, maar dat is op dit moment niet mogelijk. Om te voorkomen dat hij nog langer om half 8 op zijn oude fiets moet stappen om vervolgens een uur later in Doetinchem aan te komen, werd er zonder zijn medeweten door Elver gezocht naar een tijdelijk alternatief. En die werd gevonden! Afgelopen woensdag is Fred verrast met een mooie e-bike. Als een kind zo blij en met brede glimlach heeft hij deze fiets in ontvangst genomen.

De komende maanden gaan de tochtjes van Fred een stuk makkelijker en vooral sneller verlopen. Namens de Harrie Arendsen Foundation wensen wij hem veel fietsplezier op weg naar zijn dagbesteding.