OMDAT OOK KNOTS EEN WARM ‘THUIS’ VERDIENT

Onze Foundation krijgt maandelijks diverse aanvragen binnen. Daar zitten soms ook niet alledaagse verzoeken tussen. De aanvraag vanuit Dierencentrum Achterhoek is daar een mooi voorbeeld van.

Binnen dit asiel houdt men zich dagelijks bezig met de opvang en verzorging van gevonden huisdieren of huisdieren waarvan afstand is gedaan, afkomstig uit een zevental Achterhoekse gemeentes, namelijk Aalten, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk.   

Een van deze gevonden huisdieren is Knots, een 2-jarige reu en kruising Amerikaanse Buldog. Zijn persoonlijkheidsstructuur is door een hondengedragsdeskundige in kaart gebracht en om in aanmerking te komen voor een mooi nieuw ‘thuis’, moet Knots een castratie ondergaan. Deze castratie brengt rust in zijn hormoonhuishouding en heeft een positief effect op zijn gedrag en lerend vermogen.

Binnen de Harrie Arendsen Foundation richten wij ons niet alleen op het welzijn van onze medemens, maar zeker ook op het duurzame karakter rondom dier en natuur. Omdat ook Knots een warm ‘thuis’ verdient, hebben wij de kosten van zijn ingreep vergoed in de hoop dat Dierencentrum Achterhoek een spoedige plaatsing kan realiseren. Wij wensen Knots en zijn nieuwe ‘baasje’ alvast een mooie en liefdevolle toekomst samen!