HARRIE ARENDSEN FOUNDATION DONEERT NA INITIATIEF WINTER(P)AKTIE!

Nadat afgelopen december maand 1️8 collega’s van Harrie Arendsen ervoor kozen de waarde van hun kerstpakket te doneren aan een goed doel, en onze jaarlijkse Ice Drive Experience naar Arvidsjaur ook een mooie donatie heeft opgeleverd, vond er op vrijdag 28 februari jl. een mooie uitreiking plaats. Pim Kalfs (links), bestuurslid HA Foundation, overhandigde een cheque aan Youp Meek (rechts), Entrepreneur bij Sheltersuit Foundation uit Enschede. Een prachtig bedrag voor een prachtig goed doel! Want wat is er nou mooier, wanneer je als organisatie jaarlijks met klanten bewust de kou opzoekt en je daar prima tegen kunt kleden, met deze donatie 1️0 daklozen in Nederland kunt voorzien van een warm winterpak!? Een pak gemaakt van hoogwaardige restmaterialen dat ook nog eens wind- en waterdicht is. Een pak gemaakt door ex-daklozen, vluchtelingen of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een duurzaam en maatschappelijk doel in één! Wij zijn enorm trots op de collega’s van Harrie Arendsen die met liefde hun kerstpakket hebben gedoneerd en op de vrijwilligers van Sheltersuit Foundation die met diezelfde liefde deze winterpakken realiseren!