VIJF NIEUWE ‘ZORGKASTJES’ VOOR STICHTING SRAVANA

In 2019 werd de Harrie Arendsen Foundation benaderd door Stichting Sravana. Dit hospice uit Doetinchem zet zich dagelijks in om de zorg en kwaliteit van leven van haar gasten in de laatste fase zo dragelijk mogelijk te maken. Dat doen zij veelal met geschoolde vrijwilligers. Wil Wammes is een van hen. Hij benaderde de Foundation met de vraag of wij onze medewerking wilde verlenen in de aanschaf van zogenaamde ‘zorgkastjes’. 

De gasten van Sravana worden dagelijks op hun kamers verzorgd en voorzien van de nodige medicatie. Dat gebeurde tot voor kort met kastjes die niet meer konden voldoen aan de wensen van de vrijwilligers. Té klein, té laag en té weinig ruimte. En professionele zorg vraagt nou eenmaal een professionele aanpak. Mede door de bijdrage van de Harrie Arendsen Foundation hebben we de aanschaf van vijf nieuwe ‘zorgkastjes’ mogelijk gemaakt. Een donatie waar ons maatschappelijke hart sneller van gaat kloppen!