BIJZONDERE LOOPAUTO’S VOOR KINDERAFDELING RIJNSTATE ARNHEM!

Inmiddels is het ruim 2,5 jaar geleden dat Harrie Arendsen monteur Christian Curré en zijn vrouw Gaby in het Rijnstate ziekenhuis trotse ouders werden van tweeling Jarno en Stefan. De tweeling werd – met 28 weken – te vroeg geboren. Een heftige periode voor Christian en Gaby volgde; zuurstoftekort bij Jarno en een heftige darmziekte bij Stefan maakte het gezin ‘kind aan huis’ in het Rijnstate. Inmiddels gaat het goed met de twee mannetjes. Tóch voelde Christian de behoefte iets voor het Rijnstate terug te doen. Hij klopte bij ons aan.

In samenwerking met Mull2Media werden er donderdag 31 oktober twee opvallend gewrapte Volvo loopauto’s geschonken aan de kinderafdeling van het ziekenhuis!

Op de foto: het complete gezin Curré en Pim Kalfs (Harrie Arendsen Foundation)