#TEAM40 DOOR IJSLAND VOOR DE HARRIE ARENDSEN FOUNDATION!

Op 2 januari 2020 wordt een langgekoesterde droom van de Harrie Arendsen collega’s (en zwagers) Stephan Mulder en Bas Morsink werkelijkheid: als #Team40 zullen zij tijdens de 10e jubileumeditie van de autotoertocht ScanCoveryTrial in één week 7.000 kilometer door het prachtige Scandinavië rijden. Hiermee komt niet alleen hun eigen droom uit, maar ook van vele anderen: #Team40 rijdt namelijk voor de Harrie Arendsen Foundation. 

Dat de toertocht buiten de enorme kick en de betoverende omgeving ook afzien is, hebben Harrie Arendsen collega’s Tino Theunisse en Twan Steintjes in 2016 ondervonden. Zij gingen Bas en Stephan dat jaar voor en reden onder avontuurlijke omstandigheden met extreme temperaturen tot -35 graden Celsius met veel sneeuw, veel ijs én een kapotte kachel, door Scandinavië.

Een onvergetelijk avontuur waarmee zij een mooi bedrag ophaalden voor Stichting Vang Je Droom; één van de goede doelen van de Harrie Arendsen Foundation.

SPONSORPAKKETTEN

Dit jaar gaan Bas en Stephan dit avontuur aan, samen met hulp van hun netwerk, vrienden, partners en relaties.