VANG JE DROOM: GENIETEN OP LANDAL LANDGOED ‘T LOO

Samen met stichting Vang Je Droom verzorgen we onvergetelijke verrassingen voor kinderen in de regio Twente en Salland. Onlangs was dit in de vorm van vervoer naar een droomlocatie: Landal Landgoed ’t Loo.

Begin augustus mochten wij een familie uit Enschede vervoeren naar Landal Landgoed ’t Loo, nabij het Gelderdse Oldebroek. Op uitnodiging van stichting Vang je Droom mochten zij hier een heerlijke midweek genieten van alles wat het bungalowpark en de accommodatie te bieden heeft. Hun droom kwam uit en ontaarde in een onvergetelijke vakantie waar zij nog lang aan zullen terugdenken. Voor ons was het een grote eer om de familie van- en naar deze bestemming te mogen brengen en zo ons steentje te kunnen bijdragen.

Wilt u meer lezen over de dromen die die stichting Vang je Droom waarmaakt of een droom aanmelden? Klik hier om naar de website te gaan.

18