TRISTAN HOFFMAN CHALLENGE

Of we nu in een Volvo stappen of op de fiets; bij Harrie Arendsen zijn we het liefst altijd in beweging! 

Daarom steunen wij graag sportieve initiatieven die vanuit een maatschappelijke gedachte worden georganiseerd. De Tristanhoffmanchallenge is er hier één van. Deze jaarlijkse challenge wordt georganiseerd door stichting Kanjers voor Kanjers en is vernoemd naar ex-profwielrenner Tristan Hoffman. Het doel? Zoveel mogelijk geld inzamelen zodat kinderen in de Achterhoek de mogelijkheid krijgen om leuke momenten door sport en spel te beleven. Momenten die zij anders niet hadden gehad.

Op vrijdag 23 juni jl. beklommen maar liefst 141 sportievelingen de Stelviopas in Italië tijdens de achtste editie van de Tristanhoffmanchallenge. Met groot succes: er is maar liefst € 96.000,00 bij elkaar gefietst, gewandeld en hardgelopen. Maikel Sellink, vrijwillig bestuurslid bij Kanjers voor Kanjers, vertelt over deze dag.

“Het is eigenlijk niet alleen de beklimming zelf wat de challenge bijzonder maakt, maar alles eromheen draagt bij aan een gevoel van samenhorigheid. Je strijdt samen voor hetzelfde doel. Ook dit jaar was het een hele bijzondere challenge. Wij zijn ontzettend content met de fantastische opbrengst, waarvan we onder andere een aangepast schoolplein in Lichtenvoorde gaan creëren.” 

Harrie Arendsen is de trotse, vaste mobiliteitspartner van Kanjers voor Kanjers. Zo is er voor de stichting kosteloos een Volvo beschikbaar gesteld waarmee de vrijwilligers veilig naar hun evenementen en bijeenkomsten kunnen rijden. Tijdens de Tristanhoffmanchallenge reed er, naast de Volvo van de stichting, een extra tourauto mee. “Harrie Arendsen is een hele bijzondere sponsor. Niet alleen door het creëren van mobiliteit, maar het is ook een sponsor die meedenkt en betrokken is bij onze stichting. Zij staan echt achter de doelen die zij sponsoren en dat merk je”