MILES AGAINST CANCER RALLY

Stichting Bergh In ‘t Zadel zamelt geld in voor verschillende kankeronderzoeken. 

Harrie Arendsen zet zich al tientallen jaren in om de stichting hierbij te ondersteunen, onder andere met een jaarlijks terugkerende fietstocht die in 1989 in het leven is geroepen. Een ander bijzonder project van Bergh In ‘t Zadel is de Miles Against Cancer (MAC) Rally, die dit jaar voor de vijfde keer plaatsvond. Samen met Touring the Cars verzorgt de Stichting een autotocht waarbij de knapste classics, cabrio’s en sportwagens de weg op gaan om zoveel mogelijk geld op te halen voor nieuw onderzoek

Harrie Arendsen haalde ook de mooiste wagens van stal om samen met klanten én medewerkers mee te rijden in deze rally. Op vrijdag 25 augustus jongstleden waren alle teams aan te moedigen in het fraaie Achterhoekse landschap. Onder andere Dirk Breukink, Pim Kalfs en Frank Arendsen van Harrie Arendsen kropen achter het stuur tijdens de 200 kilometer lange rally, wat een prachtige podiumplaats opleverde. Het was een geslaagd evenement waar de (bij-)rijders niet alleen enorm van genoten, maar wat de stichting ook nog eens € 7.500,00 opleverde. Volgend jaar zijn wij met onze auto’s zeker weer van de partij!