‘HARRIE HELPT’ REÜNIETOCHT 2017

Met de reünietocht voerde de route op zaterdag 13 mei 2017 langs de vijf vestigingen van Harrie Arendsen

Ter gelegenheid van de opening van de vijfde vestiging van Volvo Arendsen in het Overijsselse Hengelo, heeft niet alleen de reünietocht de naam ‘Harrie Helpt’ gekregen, maar voerde de route op zaterdag 13 mei 2017 langs de inmiddels vijf vestigingen van Volvo Harrie Arendsen .

De start vond plaats om 9.00 uur bij de hoofdvestiging aan de Transportweg in Doetinchem. Vanaf 8.30 uur werden daar de renners en begeleiders ontvangen met koffie of thee en een snee krentenbrood. Na de start ging het via Zelhem naar de vestiging in Ruurlo, waar niet gestopt werd maar wel een rondje om het garagebedrijf gefietst gereden werd.

Van Ruurlo ging het via Borculo en Neede naar de onlangs geopende vestiging in Hengelo (O), waar renners en begeleiders met eigen ogen kond zien waarom dit de meest duurzame garage van Europa is. Om ongeveer 11.30 uur werden ze daar getrakteerd op een lunch. Na een half uur ging de caravaan weer verder om via Delden en Borculo naar de derde vestiging in Almelo te rijden. Ook hier geen echte stop, maar wel een saluut aan deze vestiging.

Van Almelo ging het via Goor en Lochem naar Vorden waar bij Hotel Bakker een korte stop gehouden werd. Hier stond koffie of thee met een gebakje klaar. Vervolgens ging het via Hengelo (G), naar Didam en langs de vierde vestiging van Harrie Arendsen in Zevenaar om uiteindelijk rond 17.00 uur en na 180 kilometer weer in Doetinchem terug te keren.

De Reünietocht was voor fietsers van Bergh in het Zadel en voor degenen die op de reservelijst stonden voor de tocht van 2019.