VANG JE DROOM

Stichting Vang je Droom wil helpen dromen te vangen en deze te realiseren. Hierdoor ontstaat een herinnering, waar nog lang met een positief gevoel aan teruggedacht wordt. ZIj willen kinderen laten voelen dat het leven zorgeloos en goed kan zijn, ook al is het maar voor even.

Het zit ‘m al in de naam, Stichting Vang Je Droom fungeert als dromenvanger, Dromen doet iedereen, maar de stichting is er voor die het om welke reden dan ook moeilijk hebben in Salland en Twente. Stichting Vang Je droom doet er alles aan om reëel dromen van kinderen te vangen en realiseren. In samenwerking met Stichting Vang Je Droom heeft Volvo Harrie Arendsen de droom van familie Goossen in vervulling laten gaan. Een van de kinderen van de familie Goossen kampt met een handicap. De meeste aandacht en energie gaat vaak uit naar hun hulpbehoevende zoon. Omdat dat niet altijd even makkelijk is, wilden vader en moeder graag hun andere twee zoontjes en dochter graag in het zonnetje zetten. En waar ze dat het liefst wilden doen: in Safaripark Beekse Bergen. Samen met Volvo Harrie Arendsen en een privé ranger heeft de familie een dag lang vlak langs de zebra’s en giraffen gereden. Kortom, het werd een dag om nooit meer te vergeten.