BERGH IN HET ZADEL

Stichting Bergh in het Zadel heeft als doel het inzamelen van gelden voor de kankerbestrijding. De opbrengst gaat voor 100% naar het kankeronderzoek zonder aftrek van organisatiekosten. Elke vier jaar wordt een, door het KWF goedgekeurd, onderzoeksproject gefinancierd. Een meeropbrengst wordt gebruikt om regionale projecten te ondersteunen. Bergh in het zadel is één van de grootste particuliere fondsenwervers voor het KWF en draait volledig op vrijwilligers

De familie Harrie Arendsen is gek van sport, vooral fietsen is erg geliefd. Daarom is het voor ons een vanzelfsprekendheid om de stichting Bergh in het Zadel te steunen. Sinds 1989 fietsen elke 4 jaar fanatieke sportievelingen onder de naam ‘Bergh in het Zadel’ een tocht om geld in te zamelen voor kankerbestrijding. Ruim 75 á 80 renners doen er om de 4 jaar weer mee en elke keer wordt er gefietst voor een ander, door het KWF goedgekeurde, onderzoeksproject. De opbrengsten/ sponsorgelden die met de fietstocht van 8 dagen en ruim 1.200 kilometer bij elkaar worden gefietst, gaan voor 100% naar kankeronderzoek. Bergh in het zadel is één van de grootste particuliere fondsenwervers voor het KWF en draait volledig op vrijwilligers. Volvo Harrie Arendsen is vanaf het begin van Bergh in het Zadel betrokken geweest. Zowel het bedrijf als Harrie Arendsen privé zijn ambassadeur. Naast het leveren van sponsorauto’s, fietsen Frank Arendsen en Constant van Eldik vanuit Volvo Harrie Arendsen mee. Puur uit liefde voor de sport en het goede doel.